BBQ Dubbeltoernooi

Afgelopen zaterdag vond bij TTV Dokkum het jaarlijkse BBQ dubbel toernooi plaats! Met meer dan 20 enthousiaste deelnemers werden er tal van spannende dubbel wedstrijden gespeeld.
Voordat de finale begon kwam Rebecca Slijver, de Wethouder van Sport van Noardeast-Fryslรขn, langs. De wethouder nam eerst de tijd om onze nieuwe kantine te bekijken. Ze was duidelijk onder de indruk van onze prachtige nieuwe kantine. Vervolgens had zij de eer om de finale aan te kondigen.
De zenuwslopende finale ging tussen Minne en Silas tegen Richard en Arjen. Na een hevige strijd wisten Minne en Silas als winnaar uit de bus te komen en kregen zij als prijs gratis deelname aan de barbecue. Hoewel het weer wisselvallig was, klaarde het op tijdens de barbecue en konden alle deelnemers en toeschouwers genieten van een heerlijke barbecue.
Het BBQ dubbel toernooi was opnieuw een groot succes en bevestigde de hechte en sportieve sfeer bij TTV Dokkum!

Bekijk de fotos