Dokkum 1 wint tegen Vries, Dokkum 2 verliest van Drachten

Dokkum 1 verslaat TTV Vries 1 met 4-6

Afgelopen vrijdagavond reisde Dokkum 1 af naar TTV Vries 1 voor een spannende wedstrijd. Silas, Richard en Tabe lieten zich van hun beste kant zien en sleepten de overwinning binnen met een eindstand van 4-6.

In de eerste wedstrijd moest Silas het onderspit delven tegen Thomas, maar Richard trok de stand gelijk door Wouter te verslaan. Tabe liet vervolgens zien dat hij van grote waarde is als invaller door Anna te verslaan.

Het dubbel van Silas en Richard werd ook gewonnen, waarna Silas en Richard hun enkelpartijen afsloten met nog meer overwinningen. Tabe kon helaas niet winnen van Thomas en Wouter, maar Richard wist de overwinning veilig te stellen door ook zijn laatste wedstrijd te winnen.

Een knappe prestatie van ons team, waarbij iedereen zijn steentje heeft bijgedragen voor deze mooie overwinning. Op naar de volgende wedstrijd!

Wedstrijdverslag Dokkum 2 tegen Drachten 1

Dokkum 2 speelde afgelopen vrijdag tegen Drachten 1 en moest helaas een nederlaag incasseren met 4-6. Arjen, Martijn en Jelmer streden moedig, maar Drachten bleek net iets te sterk.

In de eerste wedstrijd verloor Arjen van Ali in 3 sets, gevolgd door Martijn die ook in 3 sets verloor van RenΓ©, die inviel voor Drachten. Gelukkig kon Jelmer de Vries voor Dokkum 2 een punt binnenhalen door te winnen van Jelmer Emmens in 4 sets.

Het dubbelspel van Martijn en Jelmer was spannend en resulteerde in een overwinning in 5 sets tegen Ali en Jelmer Emmens. Martijn behaalde vervolgens nog een overwinning tegen Ali in 4 sets.

Helaas kon Dokkum 2 de voorsprong niet vasthouden, met Arjen en Jelmer die hun laatste wedstrijden verloren van respectievelijk Jelmer Emmens en RenΓ©, die opnieuw als invaller imponeerde. Ondanks de nederlaag hebben de spelers van Dokkum 2 gestreden tot het einde en kijken ze uit naar de volgende uitdaging.