Dokkum 3 boekt overtuigende zege op Buitenpost 2

Afgelopen vrijdagavond liet Dokkum 3 zich van zijn beste kant zien met een klinkende 10-0 overwinning op het bezoekende Buitenpost 2. Met sterke optredens van Frans, Tabe en Minne was er geen twijfel over wie de baas aan tafel was.

Frans trapte de avond af met een overtuigende winst in drie sets tegen invaller Wichard. Tabe deed al snel hetzelfde door Jiska eenvoudig aan de kant te schuiven, en Minne bezorgde het publiek een spannende vijfsetter tegen Yvette. Na het dubbelspel, dat ook zonder al te veel moeite door Frans en Minne werd gewonnen, stond Dokkum 3 al met 4-0 voor.

De Dokkumers bleven scherp en gaven geen duimbreed toe. Tabe pakte zijn tweede overwinning van de avond gemakkelijk tegen Wichard, en Frans moest slechts ÊÊn set afstaan aan Yvette, maar trok toch overtuigend aan het langste eind. Ook Minne kwam sterk uit de hoek door Jiska in vier sets te verslaan.

Tabe, die deze avond geen enkele set weggaf in zijn enkelpartijen, wist ook Yvette te verslaan na vier sets. Minne deed er vervolgens nog een schepje bovenop door Wichard zonder setverlies te verslaan. Tot slot sloot Frans de avond stijlvol af met een overwinning tegen Jiska, waarmee de eindstand op een imponerende 10-0 voor Dokkum 3 werd gezet.