Dokkum 4 boekt overtuigende zege tegen Drachten 3

Afgelopen vrijdagavond speelde Dokkum 4 uit tegen Drachten 3 en wist een prachtige 7-3 overwinning binnen te slepen. Het team, bestaande uit Richard, Anno en Corrie, liet in een spannende wedstrijd zien wat ze waard zijn.

Richard startte sterk met een overtuigende overwinning op Eddy in drie sets. Ook Anno had een goede start en won na vier sets van AndrΓ©. Corrie moest in haar eerste enkelpartij helaas haar meerdere erkennen in Jan Wytze, maar ze wist zich later heel goed te herpakken.

In het dubbel gaven Anno en Corrie flink tegenstand, maar moesten ze uiteindelijk in vijf sets buigen voor het duo van Drachten. Daarna schakelde Richard zonder problemen over naar zijn tweede enkelpartij en won deze wederom in drie sets.

Corrie toonde haar vechtlust en kwam sterk terug in haar tweede enkelpartij, die ze in vier sets wist te winnen van Eddy. Anno had een spannende vijfsetter tegen Jan Wytze, waarin hij uiteindelijk de overwinning binnensleepte. Corrie mocht daarna opnieuw aan de bak en na een intense vijfsetter pakte ze een mooie winst op AndrΓ©.

Richard sloot de avond af met een mooie overwinning op Jan Wytze, terwijl Anno in een spannende vijfsetter net niet kon winnen van Eddy. Desondanks was het resultaat overduidelijk: een dikverdiende 7-3 overwinning voor Dokkum 4!