Dokkum 3 – Drachten 3

Afgelopen  vrijdag  11 oktober  Mocht Dokkum 3 het opnemen tegen drachten 3. Frans d ging van start tegen uilke en wist zich niet vast te bijten en verloor vrij gemakelijk 0-1 voor drachten 3. Toen mocht Vincent aantreden tegen Jelmer emmens dat was een mooie pot om te zien alleen jammer dat Vincent deze pot in een vijfsetter verloor maar goed terug gevochten na een 0-2 set achter stand maar helaas een 0-2 achterstand maar toen mocht de rots in de branding tabe het opnemen tegen Hillebrand en dit was een vrij eenvoudig overwinning voor tabe 3-0 en zo stonden we ook op het score bordt 1-2 toen kwam de dubbel frans d en Vincent waren op de eerste set na heel sterk dus brachten ze na 3-0 overwinning een tussenstand van 2-2 op het score bordt . En toen begon het te lopen voor dokkum 3 tabe was de man van dé avond  hij pakte 3x winst frans d en vincent wisten 2x te winnen zo was de uitslag Dokkum 3- drachten 3 8-2 aankomende vrijdag wacht de derby tegen Dokkum 4   gr frans d