Ready 2 – Dokkum 3

Woensdag moesten Vincent Frans en Tabe het opnemen tegen Dagmar Ivor en Maarten.

Tabe begon tegen Maarten en wist in 3 sets te winnen, hierna moest Vincent tegen Ivor en wat Ivor ook probeerde Vincent speelde alles terug 2-0 Dokkum, Frans speelde tegen Dagmar en wist dit in zijn voordeel te beslissen.

De dubbel werd op een setje na gemakkelijk door Frans en Vincent gewonnen, Frans moest hierna tegen Maarten en wist deze vrij gemakkelijk te winnen. Iedereen dacht dat Tabe vrij gemakkelijk van Ivor zou winnen maar Ivor spinde Tabe helemaal naar huis maar vergat de wedstrijd te winnen 2-0 achter en een handvol matchpoints tegen wist Tabe deze wedstrijd in 5 sets te winnen, Dagmar was te direct voor Vincent en Ivor wist hierna van Frans te winnen Tabe en Vincent wisten de laatste 2 wedstrijden binnen te halen al met al een mooie uitslag volgende week drachten uit.

Gr Tabe