Dokkum 3 begint sterk aan de competitie

Vrijdag 13 september mocht Dokkum 3 het seizoen beginnen tegen Delta Impuls. Jelmer de vries mocht aftrappen tegen bowe koot en Jelmer was goed bij de les en hij won de eerste wedstrijd voor Dokkum. Toen mocht sjouke vd meulen aantreden tegen reino wijnsma.sjouke begon niet sterk en stond met 0-2 achter in sets maar vechte zich terug naar een 5setter maar helaas was reino net iets te sterk en Werdt de wedstrijd verloren tussenstand 1-1. Toen mocht ik aan de bak tegen Remco de boer en ik miste echt ritme het Werdt wel een 5setter maar Remco trok aan het langste eind tussenstand 1-2  toen was de dubbel,  Jelmer en ik mochten het opnemen  tegen reino en bowe dit ging super met 3-1 overwinning in sets tussenstand 2-2 daarna ging het lopen voor Dokkum de grote man van de avond was Jelmer de vries hij pakte de volle honderdt procent. Sjouke vd meulen deedt het ook goed hij pakte heel goed 2 overwinningen . Ik zelf wist helaas maar 1 overwinning te behalen. Aan het eindt van de avond stond er op het score bord een mooie 7-3 overwinning voor Dokkum 3, woensdag wacht ready alweer hopen dan weer op een goed resultaat. 

Fans Dussenbroek