Yos 1 Dokkum 3 6-4

Dokkum trad aan in de volgende opstelling Dirk Tabe en Sjouke , Yos begon met Edwin, Jan en Piet die tot dit moment nog geen partij had verloren , Yos wilde minimaal 7 punten halen om dat ze nog meedoen voor promotie.

Dirk begon de eerste wedstrijd tegen Jan en wist deze te winnen hierna was het de beurt aan Tabe tegen Piet deze wedstrijd werd een 5 setter met elke set 2 punten verschil Tabe was de gelukkige op het einde en wist Piet van de 100% af te halen Sjouke  en Edwin speelde hierna ook een 5 settter die werd door Edwin gewonnen. De dubbel werd kansloos door Tabe en Dirk verloren na de dubbel wist Tabe nog van Edwin en Jan te winnen , Dirk verloor nog van Edwin en Piet en Sjouke verloor nog van Jan en Piet. We moeten vrijdag tegen Drachten hopelijk weten we dan weer te winnen.

Tabe Bleeker