FTTC 3 – Dokkum 3

Afgelopen vrijdagavond mocht Dokkum 3 afreizen naar Franeker. Dirk trapte af tegen Jan Bosgra maar Jan was net een maatje te groot voor Dirk dus een 1-0 voorsprong voor FTTC. Daarna mocht Tabe aantreden tegen Lennert Keuning dit Werd een spannende pot maar Tabe pakte deze pot dus was het 1-1. Toen was ik zelf aan de beurt tegen Bertil Witvoet dit was een vrij eenvoudig overwinning voor de Dokkum heren dus was de tussenstand 1-2 in het voordeel voor Dokkum de dubbel viel helaas de verkeerde kant uit dus kwam FTTC weer op gelijke hoogte. Tabe was de man op dreef pakte al zijn enkel partijen.  Dirk wist alleen te winnen van Bertil. En ik zelf wist 2 te winnen dus eind van de avond stond er een 4-6 uitslag op het scorebord. Aankomende vrijdag wacht de laatste wedstrijd tegen buitenpost  6       waar we de nodige puntjes pakken.

Frans Dussenbroek