Dokkum 5 – Yos 2

Simon R, Vincent en Corrie mochten Yos 2 verwelkomen in Dokkum.Van start gingen Simon en Jelmer Venema waarbij Jelmer niet in zijn goede doen was, na een spannende 1e set van 12-14 waren de 2 andere sets voor Simon, 1-0. Corrie mocht hierna tegen Nico Dijkstra, waarbij ze allebei erg last van de schouder hadden na deze pot die door Corrie met 2-1 werd gewonnen besloot Nico helaas de overige partijen op te geven ivm zijn blessure; jammer maar wel verstandig. Klaas Dijkstra was de volgende tegenstander voor Dokkum waarbij Vincent mocht aantreden, de stugge en vaste Vincent speelde Klaas parten waarbij mooie rally’s te zien waren. 2-1 voor Vincent. Simon en Vincent gingen vervolgens de dubbel aan tegen de 2 overgebleven spelers van Yos; Jelmer en Klaas. Dit was een abominabel slechte pot van de Dokkumers 🙂 1-2. Corrie hierna tegen Jelmer waarbij Corrie niet in haar spel kwam en Jelmer des te meer, ook Simon had tegen Klaas nét te weinig om de wedstrijd te winnen. Corrie won wel tegen Klaas en Vincent verloor in een spannende partij ook van Jelmer. Einduitslag van 17-13.

Simon Riemersma