Dokkum 5 – Griffioen 1

Vrijdag 29 maart kwamen de heren van Griffioen 1 op visite om te spelen tegen Dokkum 5. Vincent mocht aftrappen tegen Piet van Oudenaren. Vincent begon sterk en zorgde voor het eerste punt. Toen was het Simon Riemersma zijn beurt. Hij begon tegen Mient Bouius, een goede ervaren tegenstander. Helaas had Simon veel ‘net-niet’ ballen waardoor het balletje vaak met weinig verschil niet op de tafel terechtkwam. Hierdoor verloor hij de pot en stond het 1-1. Corrie begon tegen Henk Raggers. Corrie wist wel raad met Henk z’n verdedigende spelletje en haalde het volgende punt binnen. De dubbel werd gewonnen door Simon en Vincent. Zij trokken aan het langste end door 2 sets binnen te slepen tegen Mient en Henk. Hierna won Simon zijn wedstrijden met gemak  tegen Piet en Henk. Corrie speelde erg netjes tegen Mient en wist de beslissende 3de set te pakken waardoor ze de spannende pot won. Ook Piet moest eraan geloven en verloor van Corrie. Vincent had geen moeite met Henk en profiteerde van het feit dat Mient na zijn verlies tegen Corrie niet meer optimaal speelde. 9-1 winst! een keurige uitslag.

Vincent Timmerman.