Dokkum 4 – Delta Impuls 5

Afgelopen vrijdag speelde Dokkum 4 haar laatste competitie wedstrijd van het seizoen. Ondanks het feit dat de heren al kampioen waren wilden ze toch een zo hoog mogelijke uitslag realiseren. Slachtoffer was Delta Impuls 5. Beide Jelmers verslikten zich in Jan Zwier die met zijn korte noppen beide heren zo nu en dan van hun stuk bracht. Ze verloren dan ook alle twee van Jan Zwier de rest van hun partijen wonnen ze in no time. Ook hun dubbel was snel beslist 11 – 2, 11 – 6, 11 – 2. Minne scoorde 100%. Een keurige prestatie om na 1 seizoen direct weer te promoveren naar de 2e klas. 1 wedstrijd verloren met 6 – 4 en eentje gelijk gespeeld de rest van de wedstrijden werden allemaal dik gewonnen. Met Anno Sikkema er bij was dit team dit seizoen heel constant aan het spelen. Jelmer de Vries en Jelmer van der Meulen kunnen de komende seizoenen nog meer doorgroeien en met de rest van de aanstormende jeugdspelers een nieuwe generatie vertegenwoordigen voor TTV Dokkum en de vereniging naar een hoger plan tillen. Als er bij de jeugd in de nabije toekomst ook nog bestuur talent zit is het helemaal voor de BAKKER!!

Minne van der Meulen