Dokkum 1 – Argus 2

De laatste wedstrijd van dit seizoen werd zaterdag gespeeld tegen Argus 
uit Harkstede.Na een gelijkspel van vorige week en een 8-2 winst van 
Groningen moest er eigenlijk dik worden gewonnen door Dokkum. Groningen en Dokkum stonden beide met 54 punten aan de leiding.Alleen het onderlinge resultaat was in het voordeel voor GTTC.Groningen begon om 14.00 tegen Assen en wist met 1-9 te winnen.Dokkum begon om 17.00 en mocht geen enkele punt laten liggen om nog kampioen te willen 
worden. Dokkum speelde met Klaas, Theun en Theo. Richard was helaas nog niet fit genoeg door een blessure die hij vorige week opliep tegen 
Assen. Theo begon tegen Raymondo en wist met 3-0 te winnen.Als tweede was het de beurt aan Klaas en wist ook die met 3-0 te winnen van Thijs.Als 
derde speelde Theun tegen de invaller Remco en wist ook die te winnen 
met 3-0 .Het dubbel werd gespeeld door Klaas en Theo tegen Raymondo en 
Thijs die moest worden gewonnen door de mannen van Dokkum.Waren allemaal spannende sets,maar helaas werd er verloren door Dokkum en was de tilel niet meer haalbaar!Klaas wist de andere twee partijen nog wel te winnen ook al kwam hij tegen Raymondo wel 0-2 achter,maar wist de andere drie sets toch nog te pakken en wist zijn 100% te behouden.Theo wist ook de twee andere wedstrijden nog te winnen en Theun kwam helaas net te kort tegen Raymondo en Thijs.Al met al heeft Dokkum een heel goed seizoen gedraaid en kwam net een paar puntjes te kort voor het 
kampioenschap.Uitslag 7-3 winst voor Dokkum1.