Buitenpost 7 – Dokkum 5

Wedstrijdverslag vrijdag 5 april
Dokkum 5 ging met Vincent, Siemon K en Corrie om de 2 de plek veilig te stellen, want Ready lijkt buiten bereik. Tegen de nummer laatst, voor Buitenpost 7 is het kwaad al geschied zij staan stijf onderaan. Corrie begon tegen Wichard. En de verrassing was compleet. 2-1 winst voor Wichard.
Vincent mocht tegen invalster Jyska uit team 8. 0-3 winst. Siemon kwam 2-0 voor en Harry mocht de laatste game toch pakken. De dubbel was ook voor Dokkum 1-2. Corrie won ook van invalster Jyska met 1-2. Siemon kon ook niet van Wichard winnen 3-0. Vincent won ook van Harry 0-3. Siemon won ook met 1-2 van Jyska. Corrie won ook met 0-3 van Harry. Vincent had ook zijn handen vol aan Wichard. 0-1 en plots was ook 1-1 maar gelukkig trok Vincent toch aan het langste 1-2. Uitslag 2-8. Gameuitslag 10-20.

Volgende week vrijdag 12 april speelt team 5 thuis tegen YOS 2

Corrie Wijnstra