Yos 2 – Dokkum 5

Op een woensdagavond in IJsbrechtum spelen Vincent, Simon en Siemon tegen Jelmer Venema, Nico Dijkstra en Klaas Dijkstra van Yos 2.Voorgaand aan deze wedstrijd staan beide teams gelijk qua punten. Simon speelt de eerste wedstrijd tegen Jelmer en verliest deze helaas in 3-0.Hierna mag Siemon tegen Nico en deze gaat met 2-1 naar Yos. Een stroef begin. Vincent zet Dokkum voor het eerst op het scorebord door met 0-3 te winnen.In de dubbel gingen Klaas en Jelmer spelen tegen Simon en Siemon. Na een veelbelovende eerste set, 4-11 winst, ging de dubbel toch naar Yos.Simon won zijn overige partijen overtuigend tegen Nico en Klaas. Siemon zet zijn offday voort en verliest de andere 2 partijen ook met 2-1. Vincent verliest zijn 2e partij tegen Jelmer, maar wint na een spannende pot met 2-1 tegen Nico. Einduitslag 16-14 in het voordeel van Yos.

BeantwoordenAllen beantwoordenDoorsturen