Ready 2 – Dokkum 5

In de samenstelling Freerk, Corrie en Siemon vertrekken we woensdag 20 maart richting Leeuwarden. Op papier de zwaarste wedstrijd van het seizoen, waar Ready al vanaf het begin op de eerste plek staat.Vanuit Ready spelen Harry Schadlich, Ivor Hanema en Maarten van der Wekken. Corrie start als eerste tegen Maarten.Maarten blijkt een lastige speler voor Corrie. Corrie komt eerst 1-0 achter, maar recht de rug. Met een 10-12 winst in de 2e set,gaat de naar de beslissende set nipt naar Maarten (14-12). Freerk speelt hierna tegen Ivor en dit spelletje ligt Freerk niet.Freerk verliest 3-0. Siemon mag starten tegen Harry. Siemon wint de eerste set verrassend, maar Harry doet er een tandje bij en wint 2-1.Stroef begin met een 3-0 achterstand. Siemon en Corrie dubbelen tegen Ivor en Maarten. Deze dubbel verloopt erg goed en het wordt 3-1.Corrie wint haar volgende partij tegen Ivor en en verliest helaas van Harry. Freerk speelt een ijzersterke pot en wint van Harry en ook Maarten moet er aan geloven. Siemon wint nog tegen Ivor en Maarten. Na een stroef begin, gaat Dokkum 5 toch met een 4-6 overwinning naar huis.

Siemon Klijnstra