Jeugd Dokkum 1 – SVE 1

Afgelopen zaterdag speelden Yljan, Mark en Maikel de 4e wedstrijd van het seizoen in landelijk B tegen SVE 1, de koploper uit Utrecht. Wij begonnen de wedstrijd door tegen elkaar gezegd te hebben dat wij positief tegen elkaar moesten doen en wat er ook gebeurt, we coachen elkaar wanneer het nodig is om het beste er uit te halen vandaag. Dat was uiteindelijk zeker weten gelukt want met een 9-1 overwinning hebben we de koploper uit Utrecht naar een 4e plek gezet en zelf zijn we als team zijn we gestegen van plek 3 naar plek 2 met 1 puntje achter op de nummer 1. Komende zaterdag willen we tegen Olympia uit Enkhuizen deze spirit graag vasthouden en er mooie resultaten van blijven neerzetten en mee in de race te blijven voor het kampioenschap!

Mark Hankel

Outlook voor iOS downloaden