Dokkum 5 – Delta Impuls 4

Op vrijdag 15 maart naar Delta Impuls. Simon mocht als eerst tegen Niels van der Mey. Simon kon er niet echt lekker inkomen en kwam al snel
op 0-2 en dan is het eigenlijk al gespeeld. 3de game doet er in principe niet meer toe, maar toch wel heeft Simon de 3de game naar zich toe weten te slepen. Vincent had een redelijk makkelijke 3-0 overwinning tegen Johan Veldhuis. Corrie had een lastige begin meteen tegen Jan Zuur. 0-1, 1-1 en de 3de was spannend tot de 7-7 en persoonlijke foutjes van Corrie en Jan won de 3de game. De dubbel ging erg goed. Dokkum zijn eerst winst in de dubbel 3-0. Vincent mocht na de dubbel meteen tegen de sterke Niels. En dat bleek ook de 3de game moest de beslissingen geven en die viel aan de kant van Niels.
Simon had dikke pech tegen Jan Zuur. Weer de stand 0-2 en wel de 3de game pakken. Corrie haar potje tegen Johan wist ze gelukkig wel te pakken met 2-1. Vincent had ook weer 3 games nodig tegen Jan Zuur. Wel verdiend gewonnen. Corrie haar laatste potje was mega spannend. 3 games net veloren met 11-13 (netbal) Simon kwam ontzettende goede terug na de 1ste spannende game 9-11. 2de game 11-5. De 3de game lukte het net niet jammer genoeg. Einduitslag 4-6 (16-14)
Het pilot systeem haalt het plezier van tafeltennis wel naar beneden. Ik hoop dat het afgeschaft wordt. Wat maakt nou het verschil als je om 10 uur klaar bent of om 11 uur. Laat thuis ben je dan toch. Als iemand wel eerder klaar wil zijn ivm op leeftijd of houd het qua conditie niet vol. Ga aub dan geen competitie spelen lekker recreatief.
Volgende wedstrijd is woensdag 20 maart uit tegen koploper Ready

Corrie Wijnstra