Dokkum 2 – ODI 1

Dokkum 2 – tegen ODI 1 vrijdag 22 maart in de 1 e klasse. Dokkum trad aan tegen Odi dat in hun sterkste opstelling kwam met captain Anko Baarda in hun gelederen. Mindert begon met frisse moed aan zijn 1 e partij na zijn 3 overwinningen een week geleden. Maar al snel bleek Anko toch een maatje te sterk te zijn hij won met 0-3. Yljan speelde vervolgens tegen John Warners en wist deze wedstrijd gemakkelijk in 3 sets te winnen. Martijn mocht daarna spelen tegen Jan Ale Maat maar verloor nipt in 4 sets.
Yljan en Martijn speelden samen het dubbelspel tegen Anco Baarda en 4e
man Richard Klein, Dokkum wist in 4 sets te winnen met 16-14 in de 4e set
Yljan speelde daarna een slechte wedstrijd tegen Anko en verloor kansloos in 3 sets. Mindert verloor vervolgens van Jan Ale na set punten in de 3e en 4e set maar verloor toch nipt. Martijn won vervolgens redelijk gemakkelijk van John in 4 sets Yljan won daarna verdienstelijk ook weer in 3 sets van Jan Ale. Martijn kon het vervolgens Anko in de 1e en 4e set knap lastig maken de 1e set ging nog naar Martijn maar na 7-7 in de 4 e set was het verzet gebroken en won Anko met 7-11. Mindert had vervolgens de kans om er een gelijkspel uit te slepen maar vanavond ging het niet zo dan een week geleden hij verloor ook zijn 3e partij van ditmaal John in 4 sets.
Uitslag Dokkum 2 – ODI 1 = 4 – 6

Martijn Kooistra (Dokkum 2)