Dokkum 1 – Assen 4

Hallo tafeltennis vrienden,

Zaterdag 9 maart moest worden gespeeld tegen het altijd lastige Assen 4 .De wedstrijd begon pas om 17.00 uur maar door de lekkere drukte op de club vanwege de vele jeugdspelers die eerder moesten spelen, was iedereen extra gemotiveerd. Ons team begon aan de wedstrijd met Theo de Vries, Marc Heslinga en Richard Westera. Wij begonnen eigenlijk heel goed. Doordat Theo de eerste wedstrijd wist te winnen stonden wij er vanaf het begin meteen goed voor. Richard mocht als tweede beginnen en wist ook door goed spel een puntje te pakken. 2-0 voor Dokkum. Marc begon daarna aan zijn wedstrijd en het was een zeer spannende wedstrijd maar Marc kon de overwinning net niet pakken maar we stonden nog met 2-1 voor in. Toen de dubbel, de eerste vraag ja wie gaan er spelen. Na kort overleg mochten Theo en Richard het proberen om de dubbel naar zich toe te trekken en yes dat lukte. 3-1 voor Dokkum 1 bham!! De overige partijen speelden wij goed en wist Dokkum 1 te overtuigen met een dik verdiende overwinning en met 8-2 te winnen van Assen 4. Komend weekend gaan we naar Argus 2 en proberen we een plekje te stijgen in de lastige en sterke competitie.


Richard Westera