Dokkum 1 – argus 2

Vrijdag avond moesten Richard, Theo en Theun naar Argus toe in Groningen. Na dat zij 15 minuten hadden ingespeeld zijn zij met de wedstrijden begonnen. Het begon gelijk goed met een overwinning
van Theun. In een 5 setter wist hij een mooi punt voor Dokkum te behalen. De pot daarna werd gespeelt door Richard. Deze wist ook een mooi puntje voor Dokkum te halen. De derde pot werd gespeeld door het chocomel monster Theo. Deze wist met een spannende pot de winst binnen te halen. De dubbel werd gespeelt door Richard en Theun. Deze is met 3-1 verloren door de mannen. Na de dubbel bleef het goed gaan er werden mooie punten gepakt en er werd goed gespeelt, maar toen kwam en onverwacht moment. De topspeler. Richard Westra voelde op eens wat in de maag
knorren. Hij dacht oeeeh dit is niet goed, maar hij moest doorzetten en ging er vol voor. En na de set is hij met knikkende knieën naar zijn 2 de huis gevlogen. Jammer genoeg heeft Richard deze pot verloren. Theo had nog een spannende pot tegen Frans. Met 2-0 voor wist Frans weer terug te
komen naar 2-2 en wist Theo gelukkig toch nog de winst binnen te halen. Theun speelde ook nog een spannende pot waarbij hij 2-0 voor kwam en uiteindelijk verloor met 2-3. Over het totaal heeft Richard er 2 gewonnen, Theo 3 en Theun 2. De mannen van Dokkum zijn erg tevreden met de uitslag en staan nog maar 1 punt achter de koploper in het klassement.

Theun Nicolai