Delta Impuls 5 – Dokkum 4

Het wordt spannend in de 3e klas D. Dokkum 4 strijd met DOV 1 om de titel en beide teams maakten afgelopen vrijdag geen fout zowel DOV 1 als Dokkum 4 wist met 9-1 te winnen. Dokkum 4 drukte Delta Impuls nog wat vaster op de laatste plaats. Dokkum 4 waar Jelmer van der Meulen een vrije avond had deed het weer uitstekend Anno Sikkema komt langzamerhand weer terug op zijn oude niveau en wist een 100% score te behalen. Het waren spannende partijen maar hij bleef geconcentreerd spelen en volgens hemzelf had hij LEKKER gespeeld!! Jelmer de Vries verslikte zich in routinier Jan Zwier wat geen schande is maar Jelmer herstelde zich uitstekend en zoals hijzelf aangaf de druk van de 100% score is er nu af. Volgende week uit tegen Bergum 1 weer vlammen. Minne wist alle 3 partijen te winnen.

Minne van der Meulen