ODI 3 – Dokkum 6

Arjen, Dirk en Frans gingen vol goede moed met de laatste wedstrijd in het achterhoofd naar ODI. Douwe, Sietze en Marten stonden ons al op te wachten. Dit was echter onze OFF DAY maar dat wordt zo wel duidelijk. Frans begon tegen Douwe en normaal zou ik hem wel partij moeten kunnen bieden de 1e set was ik wel tevreden 4-11. Daarna sloeg ik geen bal meer raak en verloor kansloos met 3-1 van Douwe. Arjen mocht toen aantreden tegen Sietze maar ook Arjen had zijn dag niet niets ging op tafel. Arjen verloor zijn partij met 11-9 en twee keer 11-7. Dirk tegen Marten Dirk was erg onstuimig zeker in de eerste set hij verloor dus ook kansloos met 11-1. Na coaching en aanmoedigingen tijdens de pauze ging het een heel stuk beter. Dirk verloor helaas wel met 11-7 en 11-8. Wat wel even vermeldt moet worden is dat door zijn trainingen dat hij wel veel beter staat te spelen! Douwe en Sietze ging de dubbel spelen tegen Frans en Arjen maar ook dit liep van geen kant sloeg ik de bal op tafel sloeg Arjen de bal er wel naast en anders om. Drama en wij verloren dan ook met 3-0. Frans mocht tegen Sietze maar ik zat nog steeds niet in mijn spel en ook tegen Sietze kon ik geen vuist maken. Ook deze partij verloor ik met 3-1. Douwe mocht tegen Dirk en dit was een lust om naar te kijken Dirk speelde echt goed. Ondanks dat Dirk verloor deed hij dit in een 5 setter prima gespeeld van Dirk! Marten tegen Arjen ook dit begon slecht en Arjen stond in no time met 2-0 achter. Arjen kwam terug in de 3e en 4e set en het werd een 5 setter. De laatste set kon Arjen niet een grote vuist maken om de set naar zich toe te trekken dus verlies met 11-6. Nog 3 wedstrijden te gaan om nog punten te maken. Dirk tegen Sietze Dirk kwam er niet aan deze wedstrijd en verloor kansloos met 3-0. Marten tegen Frans de eerste set moest ik mega wennen aan het spel van Marten en verloor dan ook met 11-8. De 2e set kwam ik terug en mijn forehand en mijn smash begon te lopen eindelijk en ik won de 2e set met 7-11. De 3e en de 4e set waren ook voor mij Marten kon met zijn noppen mij niet onder druk zetten. De set standen 9-11 en 7-11.
Eindelijk stonden wij op papier. Arjen kon onze stand verdubbelen hij moest tegen Douwe en Arjen begon ook in de laatste partij weer lekker te spelen maar nog niet 100%. Na 4 sets was het 2-2 en Arjen ging zich opmaken voor de 5e set. Het was een spannende set en je zag dat Arjen te voorzichtig speelde maar uiteindelijk won Arjen de set met 7-11. Einduitslag 8-2.

Frans Amerongen