Dokkum 5 – Buitenpost 7

Vrijdag 15 feb was het weer lekker gezellig bij tafeltennis vereniging Dokkum. Vier teams moesten thuis spelen en dus was het een drukke boel.

Wij, Dokkum 5, moesten spelen tegen de heren van Buitenpost 7.

Simon R begon de wedstrijd sterk tegen Arjan Wiersma. Met een 3-0 winst kwamen we al snel op voorsprong. Toen was het Freerk zijn beurt, hij begon zijn pot tegen Wichard Pander. Freerk kwam al snel op een 1-0 voorsprong maar hij speelde niet optimaal, hierdoor bleef de spanning erin toen Wichard de 1-1 maakte. Freerk herpakte zich en won de pot. Toen mocht Vincent tegen Harry Reitsma. Deze pot werd ook vrij gemakkelijk gewonnen waardoor het 3-0 stond. De dubbel die hierna kwam, was om te huilen. Simon en Vincent kwamen met 8-2 voor in het eerste setje en verloren deze set alsnog! de twee setjes erna gingen helaas ook niet zoals het moest waardoor de pot werd verloren. Simon won hierna nog van Harry en van Wichard waardoor hij de man-of-the-match werd met zijn 3 gewonnen wedstrijden. Freerk won van Harry en Vincent won van Wichard. Helaas verloren ze beiden van Arjan.

Einduitslag 7-3

PS: het nieuwe pilot-competitie systeem, waarin we niet โ€˜best out of 5โ€™ maar altijd โ€˜3 setjes per wedstrijdโ€™ spelen, is geen zak aan!

Vincent Timmerman