Dokkum 4 – Bergum 1

Afgelopen vrijdag deed Dokkum 4 uitstekende zaken door met 10 -0 van Bergum 1 te winnen. Jelmer van der Meulen, Jelmer de Vries en Minne van der Meulen waren oppermachtig wat ook aan de setstanden te zien was. Afgelopen maandag moesten ze alweer aan de bak tegen concurrent DOV 1 uit Leeuwarden. DOV is thuis altijd een erg lastige tegenstander ook nu weer Dokkum 4 verloor met 6-4 waar een gelijkspel wel de juiste verhouding had weergegeven maar dan moet je het 5e punt wel scoren! Jelmer van der Meulen deed het prima met 2 overwinningen Minne van der Meulen wist 1 punt te pakken en voor Anno Sikkema eindigde de wedstrijd wat in mineur hij kwam niet tot scoren wel wist hij met Minne het dubbel te winnen. Volgende week tegen Ready 3 worden de nodige punten wel weer gepakt.

Minne van der Meulen