Buitenpost 4 – Dokkum 3

Afgelopen vrijdagavond 18 januari 2019 gingen wij met vol goed moed naar Buitenpost, maar het liep anders dan gepland. Tabe beet het spits af en won op karakter zijn eerste wedstrijd. Daarna was Jacob Jan aan de beurt maar hij was nog zoekende want de Beuker was er niet die avond hij verloor helaas zijn enkelpartij. Toen was Frans D aan de beurt ook hij miste ritme en verloor ook zijn eerste enkelpartij. De dubbel Werdt gespeeld door Jacob Jan En Frans D en we kwamen verrassend 2-0 voor in sets maar buitenpost trok helaas aan het langste eind de tussenstand was 3-1 voor buitenpost 4. Tabe won knap zijn tweede enkelpartij maar kon het Yvette niet lastig genoeg maken en verloor helaas 1 wedstrijd. Jacob Jan kon het tegen Harm en Magan niet bolwerken maar speelde uitstekend tegen Yvette en won toch nog 1 enkel partij voor Dokkum. Frans D was nog lang niet op zijn kunnen en verloor helaas al zijn enkel partijen. Zo Werd de uitslag buitenpost 4 – Dokkum 3 7-3 volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Yos 1

Frans Dussenbroek