Dokkum 5 verliest geflatteerd met 3-7 van Ready 2

Vandaag namen Freerk, Siemon en Frans het op tegen Guido Klont, Martin Schram en Ivor Hannema. Op voorhand een lastige wedstrijd, want de mannen van Ready 2 staan ruim boven Dokkum. Daarnaast staan de heren van Ready 2 ook allemaal hoog in het persoonlijk percentage klassement. Freerk bijt de spits af en wint overtuigend van Guido in 3 sets. Hierna nam Siemon het op tegen Ivor en Siemon trekt deze spannende pot naar zich toe in 4 sets. Hierna mocht Frans tegen Martin. Frans kwam weliswaar 1-0 voor maar kon uiteindelijk de overwinning net niet naar zich toe trekken. Frans verliest in 4-sets, die allemaal dicht bij elkaar lagen. Siemon en Frans speelden de dubbel tegen Ivor en Martin. Na een stroeve eerste 2 sets en een 0-2 achterstand, komt de dubbel op gang. Het wordt 2-2 in sets. Helaas gaat de beslissende set nipt naar Ready waardoor de algemene tussenstand op 2-2 staat. Hierop verliest Siemon een spannende 5-setter tegen Guido, waarbij er met 9-11 verloren wordt in de laatste set. Freerk speelt zijn 2e partij tegen Martin en heeft hier een zware dobber aan. Freerk weet deze spannende partij in een 5-setter te winnen. Frans mocht hierop tegen Ivor spelen. Frans bood Ivor een goeie weerstand. Elke set ging nek aan nek, maar desondanks deze gelijkopgaande strijd verloor Frans 3-1. Siemon speelt zijn laatste set tegen Martin en dit is weer een spannende 5-setter. Helaas valt de wedstrijd de kant van Ready op. Frans zijn laatste partij was tegen Guido. Frans bood goed tegenstand, maar helaas trok Guido aan het langste eind met 3-1. Freerk speelde zijn laatste wedstrijd een kraker tegen Ivor. De zoveelste 5-setter van de avond werd gespeeld en viel richting Ready. Uiteindelijke score 3-7. Mooie partijen gezien en spelers die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Met een beetje geluk had het ook 5-5 of 6-4 kunnen zijn, maar helaas ging deze vlieger niet op. Op naar Odi voor de 1-na-laatste wedstrijd!

Siemon Klijnstra