Dokkum 5 – Buitenpost 7

Deze avond treden voor Dokkum Frans, Simon en Corrie aan. Voor Buitenpost Arjan, Wichard en Michael. Corrie mocht aftrappen tegen invaller Wichard en dat was een duidelijke overwinning voor Corrie met 3-1. Simon maakte het Arjan vreselijk moeilijk met een heerlijke 5 setter. Arjan trok net aan het laatste eind. Frans zijn 1ste partij tegen ook een invaller Michael was een goede overwinning voor Frans met 3-1. Michael bood ontzettend leuk tegenstand. De dubbel van Frans en Corrie was weer als vanouds een klinkende overwinning van 3-0. Simon had ook weinig moeite met Wichard een degelijke overwinning 3-0. Corrie won haar partij ook vrij eenvoudig van Michael met 3-0. Frans verloor 3-1 van Arjan. Simon had het nog vrij pittig tegen de jonge invaller Michael met een 5 setter overwinning. Frans kon jammer genoeg net geen vuist maken tegen Wichard. Een 3-1 overwinning voor Wichard. Corrie haar laatste potje. Ze kon haar goede spel net niet genoeg vasthouden tegen Arjan en de 3-1 overwinning ging naar Arjan. Einduitslag 6-4 Volgende wedstrijd is vrijdag 16 nov thuis tegen Ready 2.

Corrie Wijnstra