Effect ’78 – Dokkum 6

Op maandag 24 september gingen Roan, Arjen en Jelmer naar Ijlst om tegen Effect ’78 1 te gaan spelen. Het beloofde een belangrijke wedstrijd die uit zou gaan maken wie er na de wedstrijd onderaan zou staan. Roan mocht als eerst tegen Kelvin deze verloor Roan op zeer jammere wijze met een 5-setter. Daarna mocht Roan het tegen Alex opnemen deze verloor Roan in een 4-setter. hierna was Christiaan aan de beurt hier zat het Roan niet heel erg mee hierdoor verloor hij het in een 4-setter. Arjen mocht het eerst tegen Alex opnemen in dit potje speelde Arjen niet heel goed en verloor hij daardoor met een 3-setter. Arjen moest het daarna tegen Christiaan opnemen dit ging niet heel best voor Arjen daardoor verloor hij deze wedstrijd ook met een 3-setter. Als laatste moest Arjen tegen Kelvin deze wedstrijd heeft hij met een 5-setter verloren doordat het geluk niet helemaal meezat. Jelmer mocht als eerste tegen Christiaan dit werd een 5-setter die Christiaan net pakte doordat hij de laatste set met 13-11 won daarna mocht Jelmer tegen Kelvin die Jelmer heeft gewonnen in een 3-setter als laatst mocht Jelmer tegen Alex deze heeft Jelmer in een 5-setter gewonnen. Roan en Jelmer hebben de dubbel gespeeld (het Friese kampioens dubbel) tegen Alex en Christiaan Roan en Jelmer waren niet heel erg vast in hun spel daardoor verloren ze de ene set heel dik en de andere sets wonnen ze heel dik, maar gelukkig behaalden Roan en Jelmer een goed resultaat en hebben ze de dubbel met een 5-setter gewonnen. jammer genoeg verloren we in totaal met 7-3. Deze wedstrijd moeten we gauw maar vergeten en het 5 oktober tegen Griffioen een beter resultaat boeken.

 

Jelmer de Vries