Dokkum 5 wint opnieuw

Na de eerste overwinning vorige week wist Dokkum 5 afgelopen vrijdag wederom te winnen.
Frans, Corrie en Freerk mochten het opnemen tegen Amnoi Tanpa, Ruben Handl-Vig en Jan Hartkamp.
In de eerste wedstrijd had Freerk weinig tegenstand van Amnoi. Daarna mocht Frans het proberen tegen de jeugdige Ruben. Het werd een hele spannende wedstrijd met in de vijfde set nipt de winst voor FTTC. Vervolgens zette Corrie Jan aan de kant waardoor we met een 2-1 voorsprong de dubbel in gingen. Corrie en Freerk tegen Amnoi en Jan. Nadat de spannende eerste set door Dokkum was gewonnen was ook het verzet van FTTC gebroken en werd de dubbel simpel binnen gesleept. Na de dubbel wist wist Frans niet door het spel van Amnoi heen te prikken. Freerk had vervolgens niet heel veel moeite om Jan opzij te zetten. Corrie moest daarna aan de bak tegen Ruben maar wist deze vijfsetter wel winnend af te sluiten. 5-2 voorsprong voor Dokkum. Daarna kwam FTTC toch weer dichtbij tot 5-4 omdat Frans niet van Jan wist te winnen en Corrie daarna niet van Amnoi. In de laatste partij stelde Freerk de 6-4 veilig door van Ruben te winnen.