Dokkum 3 neemt paar puntjes mee tegen Delta Impuls 2

Vrijdag 12 oktober mochten Dirk, Minne (invaller) en Jacob Jan van Dokkum 3 het opnemen tegen Feddij, Elvis en Tamar van Delta Impuls 2. Ze moesten er flink tegenaan in Haskerdijken. De wedstrijd begon met een moeizame start die tot en met de dubbel telkens tot verlies in 3 sets leidde. Na de dubbel wist Jacob Jan tegen Elvis het tij een klein beetje te keren door in 5 sets te winnen en het eerste punt voor Dokkum binnen te halen. Ook Dirk en Minne wisten daarna meer weerstand te bieden en meer sets te winnen en dat resulteerde voor Dirk in een extra punt door met een sterke partij in 5 sets van Feddij te winnen. Helaas bleef het voor Dokkum bij deze 2 punten met 8-2 achterstand. Woensdag 17 oktober mag het team het opnemen tegen Ready 1 uit Leeuwarden.
Jacob-Jan Beukema