Dokkum 1 – Assen 3

Zaterdag moesten we thuis spelen tegen Assen 3. Nadat we de laatste twee wedstrijden met grote cijfers verloren, waren we op zoek naar eerherstel. Theo en Richard wisten de eerste twee wedstrijden overtuigend te winnen tegen Patrick en Melvin. Marc kon helaas de voorsprong tegen Merijn niet verder uitbreiden. Het dubbel van Richard en Theo tegen Patrick en Melvin ging net verloren in een spannende vijf-setter.
Richard speelde tegen Patrick een wereldpartij, maar kwam in de vijfde set te snel op grote achterstand, waardoor deze helaas verloren ging. Theo verloor daarna van Merijn met 1-3, het verschil in niveau was klein met in drie sets maar twee punten verschil. Marc mocht hierna aantreden tegen Melvin, maar ook hij kon het tij nog niet keren en verloor ook zijn partij met 1-3. Richard kwam ook tegen Merijn net wat te kort in alle sets en verloor deze met 0-3. Marc bewaarde zijn beste spel voor het laatst, in zijn  wedstrijd tegen Patrick. Met mooi spel van beide spelers, trok Marc aan het langste eind in deze spannende wedstrijd. Theo speelde de laatste wedstrijd van deze avond tegen Melvin. Helaas kon Theo zijn gebruikelijke niveau niet halen en verloor deze met 0-3. Eindstand 3-7, maar lichtpuntje is dat we niet meer laatste staan in de poule. We staan met één puntje boven Idéfix, die dan wel een wedstrijd minder gespeeld hebben. 😉

Marc Heslinga