Senioren TTV Dokkum 1 – Itass DTK ’70 2

Hoi tafeltennis vrienden.

Zo de 2 e wedstrijd was in het verre en bijna onmogelijke Klazienaveen phoe wat een eind weg. Maar we waren weer compleet met als invaller onze nieuweling voor volgend jaar, Theun Nicolai .We begonnen onze wedstrijd met Theo de Vries, Theun Nicolai en Richard Westera. Theo begon maar had het moeilijk omdat ze alle verstandskiezen hadden getrokken Ai ai ja dat doet zeer Theo en het deed ook bij ons zeer hihihi. Lichte troost hij moest meteen tegen de sterkste en helaas verloren.Richard kon als 2e aan de bak maar kon het gelukkig naar zijn hand zetten en stonden op papier yes!
Theun was toen aan de beurt en begon sterk wow, won de 1ste set maar de rest van de party kon Theun het net niet doen erg erg jammer. De dubbel en de rest van de avond konden we niet er goed inkomen. Theo won nog wel de laatste 2 potjes maar verder waren we niet opgewassen tegen Ittas DTK ’70 2 ze waren te sterk en zij wonnen ook met 7 – 3 van ons jammer.
Komende wedstrijd spelen we tegen Idefix 1 en beloofd een kraker te worden.
Tot aankomende zaterdag thuis bij ons op de club.

 

Richard Westera