Ready 2 uit is altijd lastig

We gingen met Frans, Freerk en Corrie op pad voor 5-5, maar helaas het werd anders. Corrie begon voortvarend tegen Maarten van der Wekken en klinkende 3-1 overwinning. Freerk mocht tegen Ivor en dat leverde ook geen problemen op en lastige 1ste game met 11-13 en daarna ging het heel goed 3-0. Frans zijn 1ste partij was wat de rest van de avond ook zou worden een pech avond met redelijk veel rand en net bal tegen. Frans begon met een 3-0 verlies jammer genoeg. Freerk en Corrie hadden bijna geen moeite met de dubbel dus een dik verdiende 3-0 overwinning. Tussenstand Ready – Dokkum 1-3 Corrie kon helaas geen vuist maken tegen Ivor. Ze kon haar spel niet goed genoeg vasthouden en 3-1 verlies. Frans tegen Maarten was ook weer pech elk game waar 10-10 was kwam er weer die vreselijke rand of netbal tegen.  3-1 winst voor Maarten. Freerk had ook die pech aan zijn zijde in de 5de game weer de rand en/of netbal in het voordeel van Ready. De laatste partij van Frans was een 3-1 overwinning voor Ivor. Je raad het al. Corrie haar laatste partij eindigde ook in een 5 setter tegen Guido. Met een 8-10 voorsprong kwam die akelige 2 net ballen en rand bal ook voor haar en een mooi service fout eindigen. Als afsluiten mocht Freerk zijn laatste partij tegen Maarten en natuurlijk deze partij ook een heerlijke 5 setter met als hoogtepunt de rand en netballen voor Ready. Einduitslag 7-3 winst voor Ready

Corrie Wijnstra.