MTV 1 – Dokkum 2

MTV 1 tegen Dokkum 2 gespeeld op zaterdag 15 september in het mooie Easterwierrum. Theun Nicolai speelde de 1 e wedstrijd tegen Stefan Pieter Ykema en had de mogelijkheid om deze in winst om te zetten maar verloor uiteindelijk nipt met 11-8 in de 5 e set. Martijn Kooistra speelde vervolgens de ijzersterke Johan Vogelzang en had geen kans 3-0 verlies
Invaller Sjouke v/d Meulen speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen Gert Jan Los hij won de 1 e set maar verloor daarna 3 sets op rij. Theun en Martijn speelden voor het eerst samen het dubbelspel tegen het bijna ongeslagen team Johan en Stefan Pieter maar wisten deze verdiend met 1-3 te winnen Dokkum op scorebord! Theun mocht gelijk door tegen Johan maar had weinig kans en verloor met 3-0. Sjouke speelde opnieuw verdienstelijk tegen Stefan Pieter en won opnieuw de 1 e set en verloor vervolgens 3 nipte sets. Martijn tegen Gert Jan werd een spannende 5 setter waarin Martijn 2 sets achter kwam terugkwam tot 2-2 in sets maar toch uiteindelijk zijn meerdere moest erkennen in de 5 e set met 11-9
Sjouke verloor vervolgens ook met 3-0 tegen Johan die deze avond echt te goed was voor de mannen van Dokkum.
Theun wist daarna door sterk spel in 4 sets te winnen van Gert Jan. Martijn speelde de laatste wedstrijd tegen Stefan Pieter kwam opnieuw met 2-0 achter in sets maar wist deze keer de wedstrijd toch te kantelen door met 9-11 9-11 en 8-11 te winnen.
3 punten werden meegenomen naar Dokkum.

Martijn Kooistra