In memoriam Klaas van der Werf

Donderdagnacht 21 september j.l. is Klaas van der Werf 48 jaar oud plotseling overleden. Klaas zijn overlijden is voor zijn ouders een enorme schok. Ook binnen de tafeltenniswereld is met ongeloof gereageerd op dit plotselinge overlijden. Vooral bij de oud leden van t.t.v. Anja komt deze klap hard aan. Klaas was al een aantal dagen niet fit klaagde over pijn in zijn rug en in zijn zij. Van de huisarts had hij medicijnen gekregen. Donderdagavond kreeg hij zoveel last dat hij naar de dokterswacht in de Sionsberg te Dokkum wilde. Een paar km voor Dokkum raakte Klaas buiten bewustzijn en is hij via een 112 oproep nog met de ambulance naar het UMCG te Groningen gebracht. Dit mocht niet meer baten in de loop van donderdagnacht is Klaas overleden aan een gescheurde aorta. Klaas was jarenlang een trouw lid van ttv Anja. Hij miste praktisch geen wedstrijd en ook op de Friese tafeltenniskampioenschappen was hij altijd aanwezig met zijn vaste dubbelpartner André Bos. Klaas was afgelopen zomer met een aantal andere oud ttv Anja leden overgestapt naar ttv Dokkum. Hij heeft helaas maar 1 wedstrijd  voor zijn nieuwe club kunnen spelen. We zullen Klaas herinneren als een rustige integere jongen.

Oud voorzitter T.T.V. Anja

Minne van der Meulen