Senioren Dokkum 4 – Buitenpost 5

Minne stapte als eerste speler van Dokkum 4 achter de tafel. Jelmer de Graaf gaf uitstekend tegenstand maar moest na een 5-setter de eer aan Minne laten. Frans Dussenbroek moest proberen om Magan Tahir van zijn 100% af te halen. Maar na 5 spannende sets was Magan de winnaar. Jelmer deed het tegen Menno de Krijuf uitstekend en zette de 2-1 voorsprong op het score bord. Het dubbel van Jelmer en Frans ging nipt in 4 sets verloren. Frans bracht Dokkum 4 op voorsprong via een overwinning op Jelmer de Graaf. Minne verloor hierna in een spannende 5-setter van Menno. Hierna verloor Jelmer erg sneu in een 5-setter van Magan en hij had meer verdiend. Frans wist hierna nog een puntje te pakken en toen was de koek op voor Dokkum 4. Gezien het speelbeeld deze avond was een gelijkspel meer dan verdiend geweest maar Dokkum 4 is op de goede weg en volgende week in en tegen Drachten 2 gaan we weer van een goed resultaat uit. Uitslag 4-6

 

Minne van der Meulen