Dokkum-2 – Dokkum-3

De najaarscompetitie ging weer van start voor Dokkum met een onderlinge wedstrijd tussen het 2e en 3e Team beide werden vorig jaar kampioen in de 2e klas en mogen nu op het hoogste niveau in Friesland spelen.
Dokkum 2 met de spelers Yljan Theun en Marten zette Dokkum 3 met de spelers Sjouke Tabe en Jacob Jan snel op een 4-0 achterstand Tabe verloor van Marten Jacob Jan van Yljan en Sjouke van Theun. De dubbel werd ook in 5 sets door Yljan en Marten gewonnen van Jacob Jan en Tabe, Yljan verloor hierna ongelukkig in 5 sets van Tabe Sjouke wist het Marten heel moelijk te maken maar verloor toch in 5 sets Theun was de uitblinker van de avond hij versloeg Tabe en Jacob Jan in 3 sets. Sjouke wist nog van Yljan te winnen en Jacob Jan verloor van Marten. Dokkum 2 gaat voor het kampioenschap en Dokkum 3 wil zich graag handhaven.

Tabe Bleeker