Jeugd Dokkum 1 – Hilversum 1

Zaterdag 8 september mocht Dokkum 1 aantreden tegen Hilversum 1. Theun, Yljan en Mark moesten spelen. De eerste partij moest Mark tegen Luuk spelen, deze won hij 3-1 (1-0). Theun mocht het opnemen tegen Djermo maar had net verloren in een spannende 4 setter (1-1). Daarna mocht Yljan tegen Bas spelen, een vervelende noppen speler Yljan verloor helaas 3-0 (1-2). Toen mochten Theun en Mark gaan dubbelen, jammer genoeg kwamen we iets te laat op gang 3-1 verlies (1-3). Theun mocht het toen opnemen tegen Luuk en verloor na een spannende 5 setter (1-4). Hierna mocht Mark tegen Bas spelen, ook deze werd weer met 3-1 gewonnen (2-4). Toen was het weer de beurt aan Yljan die het tegen Djermo mocht opnemen, hij begon goed met 1-0 voor maar verloor 1-3 (2-5). Vervolgens speelde Theun zijn laatste wedstrijd tegen Bas die hij weer in een spannende wedstrijd verloor 1-3 (2-6). Yljan zijn laatste wedstrijd speelde hij tegen Luuk, deze won hij met 3-1 (3-6). De laatste wedstrijd was Mark tegen Djermo, uiteindelijk won Mark de wedstrijd in een mooie 5 setter. (4-6). Helaas net verloren 4-6.

Mark Hankel