Senioren Buitenpost 7 – Dokkum 5

Siemon K, Simon R en Frans A gingen onder weg naar Buitenpost. Om 20:00uur begon de wedstrijd tegen Arjan, Romke en Rob. Simon K deed de aftrap tegen Aan en liet zien hoe wij het moesten doen Siemon K won met 3-1. Simon R was de volgende die aan de bak mocht Simon kwam snel met 2-0 voor en wij dachten kat in het bakkie maar Romke kwam goed terug en het draaide uit in een 5e set. Simon R begon meer en meer tegenzin zelf te spelen en kwam al snel achter in de 5e set. Uiteindelijk werd het 11-5 in de 5e set. Frans A na 2 jaar eindelijk weer eens een partij spelen mocht tegen Rob na 2 sets was het 1-1. In de 3e set kwam Frans A goed terug en kon dit volhouden in de 4e set.  De dubbel werd gespeeld door Siemon K en Simon R het gouden dubbel die mochten het uitvechten met Arjen en Romke. Na 2 sets was het 1-1 en natuurlijk hoopte Dokkum dat dit uitgebreid kon worden. Arjen en Romke kwamen steeds beter in hun spel en al snel was het 2-2. De 5e set moest hier de beslissing brengen. In een spannende set werd het 10-10 maar Siemon K en Sin=mon R konden geen vuist meer maken en verloren de 5e set. Siemon K mocht tegen Romke en Siemon K had een goede dag en ook deze pot won hij met 3-1. Frans tegen Arjan ik had in deze pot geen schijn van kans en verloor met 3-0. Rob tegen Simon R dit was ook weer een spannende pot en uiteraard kon het bij Simon R niet normaal alles moest in 5 setters. Deze was goed Simon R won van Rob met 3-2. Romke en Frans A mocht de volgende klus klagen echter ik was niet geduldig genoeg om Romke zijn spel te ontregelen en ook deze ging verloren. Dus nog 2 kansen voor een 5-5 dus geen winst dan maar gelijk dachten wij. De laatste pot van Siemon K ging Hellas verloren Siemon K kreeg niet voldoende vat op het spel van Rob die steeds beter in zijn spel kwam. Ook deze wedstrijd ging verloren in een leuke 5 setter. Simon R mocht zijn best gaan doen om er daadwerkelijk een gelijkspel uit te trekken. na 2 set was het 2-0 dus niet goed. Simon R kreeg in een keer de geest en sloeg Arjan aan alle kanten naar huis. Hoppa 2-2 dus op inpraten en de 5e set aanvangen. Helaas kon Simon R niet de winst op de scorebord richting Dokkum brengen. Wat wel een schrale troost was dat het een super spannende pot was. Uitslag 6-4 Buitenpost.
Frans Amerongen