Buitenpost 6 – Dokkum 6

Vrijdag 21 september Moesten de heren Roan, Jelmer en Vincent tegen de koploper,  Buitenpost 6. Vincent begon de eerste wedstrijd tegen Christiaan zoethout. Helaas kon Vincent niks beginnen tegen Christiaan z’n sterke opslag en verloor hij al snel met 3-1. Roan speelde de 2 de wedstrijd erg sterk. Het balletje kwam vaak met een rotgang, zoals Roan dat goed kan, op tafelhelft van Hans van der Wey. Erg spijtig dat hij deze pot toch in een 5-setter verloor. Toen was het Jelmer z’n beurt. Al snel kwam hij op een 2-0 voorsprong tegen Tjipco Alma. Tjipco maakte het nog even spannend door terug te komen maar Jelmer trok aan het langste eind en won deze 5-setter. In de dubbel lukte het allemaal net niet. van 11-3 inkomen in de eerste set naar 14-12 en 12-10 in de volgende setjes, tsja het was niet onze dag. Toen begon de drama, de focus was weg waardoor de heren de bal met moeite op tafel hielden. Het lukte Roan en Vincent niet meer om een setje te winnen waardoor er druk op 100%-man Jelmer kwam. Jelmer boekte meer resultaat dan de rest maar ging twee keer met een 3-1 nederlaag te onder. 9-1 verloren, BAH! snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd tegen Effect, een belangrijke pot die we hopelijk met een winst binnenslepen.

Vincent Timmerman