Dokkum 4 verliest eerste 4 wedstrijden

Na te zijn gepromoveerd heeft Dokkum 4 het zwaar in de tweede klasse.
In de eerste wedstrijd van het seizoen werd er gestreden in de uitwedstrijd Delta Impuls 3. Invaller Vincent speelde knap maar kwam net te kort. Siemon wist van Jan Zuur te winnen en Freerk won van Kevin Heijnen: 8-2 verlies. Gelukkig was na afloop het Vliet nog open voor de broodnodige snack.

De tweede wedstrijd was twee dagen later uit tegen FTTC 4. Dokkum wist direct een 3-0 voorsprong te pakken, alleen was dat helaas omdat FTTC maar met zijn twee├źn waren. Dit keer was Arjen invaller. Hij speelde netjes maar wist net als Siemon en Freerk geen punten te pakken. 7-3 verlies. Gelukkig hadden we afgelopen dinsdag al een plekje gereserveerd bij Snackbar het Vliet, dus we konden zo weer aanschuiven.

De derde wedstrijd was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen YOS 1. Simon kwam net te kort en ging met lege handen naar huis. Siemon won van Edwin Hazelaar en Freerk wist van Edwin en Jan Wierda te winnen. 3-7 verlies.

De vierde wedstrijd was wederom een uitwedstrijd, dit maal tegen Buitenpost 4. Siemon wist van Nuas Abdulhasan en Jelmer de Graaf te winnen. Simon en Freerk wisten de dubbel te winnen waardoor er weer 3 punten op het scorebord verschenen voor Dokkum.

De vijfde wedstrijd stond afgelopen vrijdag gepland tegen “concurrent onderin” Drachten 3, maar wegens omstandigheden is deze verplaatst naar een later tijdstip.