Dokkum 4 speelt gelijk tegen Drachten 3

Afgelopen vrijdagavond stond de inhaal wedstrijd tegen Drachten 3 op de planning. Simon mocht beginnen tegen Hillebrand Komrij. Helaas is Simon nog zoekende naar zijn vorm en wist deze wedstrijd niet te winnen. Siemon speelde daarna tegen Ali Hussein en helaas ging ook deze wedstrijd verloren. Daarna mocht Freerk het proberen tegen Luitzen Riemersma en wist het eerste punt voor Dokkum te pakken.
In de dubbel speelden Siemon en Freerk tegen Ali en Luitzen. De eerste set ging naar Drachten maar daarna wist Dokkum het om te draaien en met 3-1 de winst te pakken waardoor de tussenstand op 2-2 uitkwam.
Simon en Ali mochten na de dubbel tegen elkaar spelen, Ali won de wedstrijd en zette Drachten weer op voorsprong. Daarna trok Freerk tegen Hillebrand de stand weer gelijk naar 3-3. Ook Siemon wist daarna van Luitzen te winnen waardoor Dokkum de voorsprong pakte. Daarna won Ali in een spannende wedstrijd van Freerk en Luitzen wist nipt van Simon te winnen zodat Drachten op een 5-4 voorsprong kwam. In de laatste wedstrijd sleepte Siemon de 5-5 binnen tegen Hillebrand. Hierdoor behoud Dokkum 4 een punt voorsprong op Drachten in de competitie.