Dokkum 3 – Ready 2

Vrijdag 15 september 2017: Dokkum 2 trad aan in de formatie Martijn Kooistra, Jacob Jan Beukema en Corrie Wijnstra tegen Ready 2 spelend met Harry Schadlich, Martin Schram en invaller Ivo Hannema.
In de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen mocht Martijn het bal openen met een wedstrijd tegen Harry, in deze wedstrijd ging Martijn kansloos ten onder in 3 sets. In de 2e wedstrijd speelde Corrie tegen Martin zij verloor ook in 3 sets. Vervolgens speelde Jacob Jan tegen invaller Ivo en zorgde voor het 1e punt voor Dokkum met een 3 sets overwinning.
De dubbel werd gespeeld door Jacob Jan en Martijn tegen Harry en Martin dit werd een spannende vijfsetters die door de Dokkumers werd gewonnen met 11-5 in de laatste set.
In de 5e wedstrijd mocht Corrie aantreden tegen Harry dit werd na de dubbel opnieuw een heel spannende vijfsetters welke Corrie met 13-11 wist te winnen hiermee Dokkum op een voorsprong zettend halverwege.
In de 6e wedstrijd wist Martijn in 3 sets te winnen van invaller Ivo
Vervolgens wist ook Jacob Jan weer te winnen opnieuw zeer verdienstelijk in 3 sets van Martin.
In de 8e wedstrijd was Corrie heel dicht bij de winst met een 8-4 voorsprong in de 4e set maar daarna ging het toch nog mis tegen Ivo door verlies in 5 sets.
In de 9e wedstrijd speelde Jacob Jan een wedstrijd met twee gezichten door de eerste 2 sets te verliezen tegen Harry maar hij wist de wedstrijd vervolgens toch nog naar zijn hand te zetten met 12-10, 13-11 en 11-3 hiermee de overwinning veilig stellend.
In de laatste wedstrijd wist Martijn zijn ongeslagen status tegen Martin vol te houden deze keer won Martijn in 4 sets.
Dokkum 3 – Ready 2 uitslag winst voor Dokkum 7 – 3

Martijn Kooistra