Gebroeders Nicolai behalen B-licentie bij Taverzo

Op 26 maart gaan Theun en Yljan Nicolai naar het Zuid-Hollandse Zoetermeer. We zijn om 7 uur vertrokken en zijn om kwart over 9 gearriveerd. Vervolgens hebben we goed ingespeeld. Yljan heeft tegen een jongen ingespeeld waar hij vervolgens ook tegen moest. Overigens heeft Yljan de partij met 3-0 gewonnen van Maikel Saritas. Dit gaf een goeie hoop voor de rest want het is altijd 50-50 bij Maikel en Yljan. Ook Theun won de 1e partij met een 3-1 overwinning. Zo ging de dag door met partij naar partij en wonnen de beide jongens bijna alle wedstrijden, tot dat Yljan zijn spanning niet kon behouden en met een 3-1 verlies op Jochem Lippens erg onzeker begon te worden. Bij het toernooipapier stond dat de nummer 1 uit de poule automatisch een B kreeg dus daar
gingen ze natuurlijk voor. Dat is ze ook gelukt. Yljan met 1 verlies partij in de poule is 1e geworden in de poule dus.. dat betekent een B voor Yljan! Theun met 0 verlies partijen was ook te sterk voor de poule en heeft ook zijn B licentie behaald. Beide jongens super trots met de licentie en dat betekend ook dat we naar Nijmegen mogen naar het NJK B. Het was een gezellige middag en bedankt voor alle organisators dat dit zo mogelijk was.

Yljan Nicolai