Dokkum 4 op bezoek bij ODI 2

Afgelopen vrijdag mocht Dokkum 4 aantreden in Oudega tegen Wilbert Elderhost, Tjalling Rosier en Rinse Cramer. Dokkum speelde vandaag met Simon R, Siemon K en Freerk. Durk mocht deze week even uitrusten.
Freerk begon de wedstrijd tegen Wilbert maar na vijf sets was het toch ODI die het eerste punt pakte. Daarna wist Simon met goed spel tegen Tjalling Dokkum weer op 1-1 te zetten. Vervolgens mocht Siemon het in de derde wedstrijd opnemen tegen Rinse. Na een 2-0 voorsprong voor Siemon wist Rinse er toch nog 2-2 van te maken maar in de vijfde set kwam Siemon niet meer in de problemen en zette de 1-2 voorsprong op het bord.
In de dubbel traden Simon en Freerk aan tegen Wilbert en Rinse. Door in 4 sets te winnen konden ze de voorsprong weer wat verder uitbouwen tot 1-3. Na de dubbel wist Freerk van Tjalling te winnen waardoor Dokkum zelfs op een comfortabele 1-4 kwam. Maar ODI vocht weer terug, Siemon maakte het Wilbert wel moeilijk maar wist helaas niet te winnen. Daarna wist Simon ook niet tot winst te komen tegen Rinse waardoor ODI weer dichtbij tot 3-4 kwam. Vervolgens pakte Siemon Tjalling met knap spel en Freerk wist daarna het 6e punt binnen te slepen door van Rinse te winnen. In de laatste pot mocht Simon het proberen tegen Wilbert. Nadat Simon de eerste set met 5-11 wist te winnen en ook in de tweede set goed uit de startblokken kwam was het daarna toch Wilbert die aan het langste eind trok en de eindstand op 4-6 wist te brengen.