Jeugd Dokkum 1 heeft 28 Januari tegen Argus 2 gespeeld.

Argus speelde Thuis als enige team dus hadden ze de hele zaal voor zich zelf. er werd de middag om 14:00 gespeeld.
Mindert speelt bij Dokkum 1 altijd eerste, waardoor hij gelijk een zware pot had tegen de beste van het team die hij jammer genoeg heeft verloren. De rest van de partijen speelde hij erg goed en had hij dan ook terecht gewonnen.
Yljan ons nieuwe team lid die het voor de eerste keer echt goed deed. De mannen van argus moesten echt aan de bak wilden ze van Yljan winnen. hij maakte er mooie potten van en won uit eindelijk jammer genoeg geen een. Hij zat er telkens dicht bij en verloor drie keer een vijf setter.
Theun speelde de tweede wedstrijd en speelde een goeie partij. De eerste keer was voor hem echt weer even wennen maar hij maakte er wat moois van en verloor jammer genoeg de laatste partij net in een vijf sets. De mannen van Dokkum wonnen ook de dubbel met drie een dus dat was ook een hele mooie score ( Mindert en Theun dubbelde )
De mannen van Dokkum hebben die dag goed gespeeld en waren daarom ook tevreden met eindstand 5-5.

Theun Nicolai