Dokkum team 1, 4 februari 2017

Afgelopen zaterdag 4 februari speelden we de 2 e wedstrijd thuis tegen Argus 1. De eerste party van Erwin wijnsma was ondanks een beetje zenuwachtig toch een makkelijke overwinning door goed spel van Erwin. Richard Westera mocht als tweede spelen en had een moeilijke tegenstander, ondanks de tweede set net verloren met 15 – 17 kon Richard er niet een goede afloop van maken helaas. Stand 1 – 1. Marc Heslinga kon nu eindelijk zijn eerste party gaan beginnen en deed daar lang over, na een achterstand van 2 sets begon Marc door te krijgen hoe die beter en anders kon spelen en won op prachtige wijze yeahhhhh . 2 – 1 De dubbel kon beginnen maar is en werd een lastige Erwin en Richard begonnen en kwamen meteen een set op achterstand, ze maakten toch 1 – 1 maar konden niet wennen aan de vastigheid van hun tegenstanders helaas. 2 – 2. De overige wedstrijden waren moeizaam maar niet onmogelijk, maar door goed spel en vooral goed spelend Argus was het ons niet gelukt om een overwinning of gelijkspel te behalen. Helaas maar we verloren daarom met 4 – 6. De volgende wedstrijd is tegen GTTC Groningen 2 uit.

TTV Dokkum Team 1