Dokkum 5 – Buitenpost 7

Vrijdagavond mochten spelen tegen buitenpost en Frans, Roan en Albert mochten het opnemen tegen Jacob, Simone en Kevin. Frans beet de spits af tegen Simone. Simone had eerder deze week Dirk gepolst of zij een kans had. Na 3 sets had zij het antwoord. 1-0 voor Dokkum Roan mocht daarna tegen Jacob. Jacob heeft een nare harde service waar Roan niet altijd een antwoord op had maar toen Roan rustiger werd in zijn spel speelde hij echt goed. Roan won in 5 sets met de meest geweldige ballen. Top Roan!! Albert onze pechvogel van de avond stond lekker te ballen alles terug spelen maar Kevin was in 3 sets te sterk. Maar de passie waar hij mee speelt is geweldig. De dubbel werd gespeeld door Frans en Roan tegen Jacob en Kevin met 11-9, 11-8 en 11-1 waren Frans en Roan te sterk. Roan mocht weer aan de bak na de dubbel tegen Simone de eerste set was een thriller maar ging naar Roan met 19-17 daarna ging het een stuk makkelijker. Daarna mocht Frans weer dit keer tegen Albert. Met twee keer 11-9 en 11-1 ging de partij al snel naar Dokkum. Daarna was de beurt aan Albert dit keer tegen Jacob met veel hoge ballen en variërend van links naar rechts en van had en zacht probeerde Albert het spel van Jacob te ontregelen maar het mocht niet baten. Wat wel even gezegd moet worden Albert pakte wel een set!! Roan tegen Kevin dit was een gelijkwaardige partij maar deze viel goed uit voor Roan en won met 3-0. Dit betekende dat Roan vanavond de 100% heeft gehouden. Albert tegen Simone ook hier speelde Albert echt niet slecht en pakte weer een set maar Simone was te sterk. De laatste wedstrijd was Frans tegen Jacob ik was gebrand om mijn partijen te winnen en dat gebeurde ook 3-0. Uiteindelijk was de einduitslag 7-3 voor Dokkum 5.

Frans Amerongen