Dokkum 4 verslaat Effect ’78 1

Afgelopen vrijdag stond de tweede wedstrijd op het programma. Durk, Simon en Freerk mochten het opnemen tegen het eerste team van Effect uit IJlst. Durk begon tegen Christian Wahle maar kreeg helaas niet genoeg vat op het spel. Simon zette daarna de 1-1 op het bord door van Jan van den Berg te winnen. Daarna pakte Freerk het 3e punt door van Alex Matei te winnen. Simon en Freerk mochten daarna dubbelen tegen Christian en Alex. Dokkum kwam niet heel goed uit de startblokken en zag al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Simon en Freerk wisten het spel toch nog om te draaien en de dubbel met 3-2 te winnen. Na de dubbel verloor ook Simon van Christian waardoor Effect weer dichterbij kwam, 3-2 tussenstand. Daarna mocht Durk het opnemen tegen Alex, welke met 3-1 door Durk werd gewonnen. Hierna wist Freerk van Jan te winnen, 5-2. Simon kwam niet in zijn spel tegen Alex en dus kwam Effect nog een beetje terug tot 5-3. In de laatste twee wedstrijden wist Freerk van Christian te winnen en Durk pakte zijn pot tegen Jan. Al met al dus een prima 7-3 overwinning.